Mae Phim  -  Suan Son  -  Ban Phe

HUS TILL SALU

 

Underbart läge direkt vid poolen och nära till strand i Suan Son

Ett perfekt boende för den lilla familjen. Belägen i ett mycket välskött och tryggt område med fina trädgårdar och swimmingpool. Här finner du allt som är förenat med ett bekvämt semesterboende i tropiskmiljö. Njut av sköna dagar på uteplatsen eller på stranden medan personalen tar hand om vardagssysslorna.

 

e01_101.jpg
Hus E01 i området TDV2, som finns strax norr om den
3 km långa stranden i Suan Son. Direkt vid poolen.

 

Thailand Dream Village

Ett mycket välskött och trivsamt område som består av fyra olika "byar". Varje by har sin egen fina swimmingpool och trädgård. På det bilfria området erbjuds hög standard och bra service så du kan koppla av och glömma alla vardagsbestyr. Du kan få hjälp med bland annat tvätt, städ och uthyrning på området.

Byarna är benämnda TDV1 - TDV4. Det här parhuset finns i området TDV2, som har 16 hus.

Strax utanför området finns en butik som även har färskt bröd, samt en station med tvättmaskiner och billigt dricksvatten.

Till stranden är det ca 1 km. Utefter den vägen finns flera restauranger. Direkt nere vid starnden finns en 7/Eleven-butik. Utefter den 3 km långa stranden finns mångar restauranger, kök på hjul (sareng-kök), butiker med bad-relaterade prylar, samt kanske den bästa fisk-och skaldjursmarknaden i hela regionen.

 

Området TDV2

image_3.png
Huset är markerat med en pratbubbla.

 

 

SE MER BILDER

 

Huset

Huset har 2 sovrum, ett kombinerat kök och vardagsrum, ett badrum och en altan. Den totala ytan är 67 kvm. Båda sovrummen har dubbelsängar 180 cm breda. Det finns AC i båda sovrummen, samt i kök/vardagsrum. I båda sovrummen dessutom takfläkt. Även altanen är utrustad med takfläkt.

Köksutrustning: 2-plattors spishäll, kyl/frysskåp, mikro,  kaffebryggare, samt brödrost. I övrigt utrustat för 4 personer.

Köksdelen har ett bord med 4 stolar, vardagsrumsdelen soffa, fåtölj och bord samt TV.

På altanen finns bord med 4 stolar, grill, solstol, samt 2 madrasser till poolens solstolar.

Huset har internet och Wifi router. TV:n är ansluten via internet.

Huset är välskött och har underhållits av tidigare ägare. Under 2017 har allt utvändigt målats om, tak, väggar och snickerier. Takrännor är utbytta, en ny AC, myggdörrar och myggfönster har installerats och möbler har tillkommit.

 

Klicka på länken för att få upp en kartbild med läget för huset och området.

https://maps.google.com/maps?q=12.641414%2C101.481578. 

 

PRIS

Huset är till salu för 1.700.000 Bath. Inventarier ingår. Om ni är intresserade av mer information om t ex markköp, markarrende, kontrakt, registreringar mm, kontakta oss. Vid affär anlitas mäklare. Säljaren står för alla säljkostnader, såsom mäklararvode, registreringar hos Land Office och skatter.

 

Kostnader

Arrendeavgiften är 18.500 Bath/år. Samfällighetsavgiften är 75.000 Bath/år. I samfällighetsavgiften ingår husförsäkring, poolskötsel, bevakning, trädgårdskötsel, skötsel av gemensamma områden, ohyrakontroll och bekämpning, samt vädring och städning av huset 1 gång/månad.

 

Husägarförening

Det finns en husägarförening som är gemensam för de 4 "byarna". Föreningen för vår gemensamma talan mot t ex markägare, servicebolag och entreprenörer. Medlemskap i föreningen kostar 400 kr/år. En avgift till en reparationsfond är obligatorisk. Kostar 500 kr/år. Vi kan förmedla en kontakt vid intresse.

 

Uthyrning

Som ni kan se under Semesterbostäder har vi en utvecklad service för uthyrning. Där kan ni se hur 2 av grannarna har prissatt sin uthyrning. Området är mycket populärt att hyra under det svenska vinterhalvåret.  

 

Stränder

Det finns många stränder som presenteras under Rayong-regionen/Stränder, men här snabblänkar till de 3 närmaste.

Suan Son Beach    Kims Beach     Be Happy Beach

 
 

Sevärdheter och besöksmål

 
Det finns även många sevärdheter och besöksmål inom avståndet för en dagsresa. De presenteras under Upptäck Rayong i menyn ovan..
Men här snabblänkar till mål som inte är längre bort än en halvtimme med bil:

Apor vid tempel     Rayong Aqvarium     Tamnanpar 

 

För att ta sitt runt till alla platser i grannskapet rekommenderar vi att man hyr en sareng (motorcykel med sidovagn). De finns att hyra i området. Den kräver dock motorcykelkörkort. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logotype

Mobil: +66 84 465 38 50 (Thailand)